Pogoji za sodelovanje na topQponu

Za sodelovanje z nami in posledično s spletno stranjo topQpon, MORATE imeti registrirano podjetje z vsemi pripadajočimi dovoljenji.

Prav tako je zaželeno, da imate spletno stran ali vsaj Facebook skupino, kjer je jasno določen cenik vaših storitev/izdelkov. Če tega nimate, nam v izjemnih primerih lahko pošljete vaš uradni cenik v .pdf formatu.

Kot ponudnik morate prav tako računati, da lahko na vaša vrata v prihodnjih dneh potrka enormno število novih strank. Uspešnost spletne strani topQpon je namreč odvisna od števila novih strank, ki jih pridobimo za vas, zato ne priporočamo določanja maksimalnega števila prodanih kuponov.

Kot ponudnik morate imeti odprt in aktiven tudi elektronski predal (elektronsko pošto), kamor vam bomo vsako delovno jutro pošiljali aktivirane kupone.

Od dneva ponudbe, ki jo umestimo na našo spletno stran, do konca veljavnosti kupona, ki ga določimo z naročilnico (pogodbo) prav tako NE SMETE zapreti vašega podjetja. topQpon si pridržuje pravico spremembe datuma objave ponudbe, v kolikor ni vsaj 5 delovnih dni pred objavo prejelo vseh potrebnih podatkov ali v drugih, izjemnih primerih oziroma zaradi višje sile.

V času trajanja akcijske ponudbe in veljavnosti topQpona znotraj določene akcije na spletni strani topQpon, si upravljalec spletne strani, Privoščite d.o.o., pridržuje pravico do vpogleda v blagajno ponudnika, v kolikor smo bili obveščeni o morebitni zlorabi.

POZOR: v kolikor ponudba v prvih 24 urah ne zabeleži plačila ali ugotovimo, da je ponudba zavajujoča, si pridržujemo pravico po ukinitvi akcije! V primeru ponudnikovega zavajanja, je podjetje Privoščite d.o.o. upravičeno do povračila stroškov oglaševanja v višini 1.000€ + ddv.

V kolikor Ponudnik dovoljuje nakupe direktno pri njem, brez predhodnega vplačila kupona preko spletne strani Privoščite.si, je podjetje Privoščite d.o.o. upravičeno do povračila stroška v višini 5.000,00 EUR + DDV za vsako akcijo, ki jo je ponudnik objavil v in za ime Ponudnika.

Če radi delate in ste prepričani v kakovost vaših storitev, se nam oglasite, saj vam lahko obljubimo še več dela in s tem tudi zaslužka. Skupaj smo lahko močnejši!