Poslovni partnerji

Dejstvo je, da topQpon lahko vašemu poslovanju prinese posebne ugodnosti, ki jih drugje ne dobite. Imeti morate le zelo zanimivo storitev (ali izdelek) in daleč najugodnejšo akcijo, ki jo objavite pri nas z minimalnim 60% popustom (razen izjem, ki jih določi upravljalec spletne strani).

MOTIVIRAMO KUPCE - BREZPLAČNO

Ljudje, ki koristijo ugodnosti prek spletne strani topQpon, so dobri naročniki ali kupci vaših storitev, saj točno vedo, kaj želijo. Če bodo z vašo ponudbo zadovoljni, se bodo radi vrnili k vam. To pa pomeni, da vam topQpon zagotavlja možnost dobrega zaslužka tudi v prihodnosti!

NAREDIMO VAS »VIDNE« IN »POZNANE« - BREZPLAČNO

Nova spletna stran z najugodnejšo ponudbo do zdaj in EDINA tovrstna v Sloveniji, je seveda prisotna tudi na socialnih omrežjih, kjer se vaša ponudba pojavi. Kar pa seveda pomeni, da bo vašo ponudbo videlo na tisoče ljudi. In to ne med poplavo vseh ostalih ponudb, pač pa v elektronskem predalu naših članov, na vseh socialnih omrežjih in še kje. 24 UR ali več – samo za vaše podjetje – na spletni strani topQpon - popolnoma brezplačno in BREZ PROVIZIJE!

OGLAŠUJEMO BREZ RIZIKA - BREZPLAČNO

Vsaka marketinška agencija vam bo medijsko strategijo pošteno zaračunala, pa četudi ne bo prinesla konkretnih rezultatov. Na topQponu vam ne bomo prav nič zaračunali, če bo storitev/izdelek, ki ga nameravate ponuditi, zares zanimiv za naše kupce. O tem odloča izključno upravljalec spletne strani.

Če nam popolnoma zaupate, potem veste, da ne morete prav nič izgubiti, dobite pa lahko veliko. Če boste z uspehi zadovoljni, bomo zadovoljni tudi mi, še bolj pa bomo veseli priporočila tudi ostalim vašim znancem in prijateljem. Saj veste, kaj pravijo, skupaj bomo močnejši. In še to: število prodanih topQponov lahko spremljate ves čas trajanja ponudbe, 24 ur po objavi na topQponu pa lahko že pričakujete gnečo v vašem salonu, restavraciji, studiu… ali prazno skladišče.

IN ŠE ENKRAT: VSE ZGORAJ NAŠTETO DOBITE BREZPLAČNO! SAMO NA TOPQPONU!