Salin naravni ionizator - Medinal

Vrednost:

179,90

Cena s kuponom:

71,96

Kupon za popust:

4,99

za nakup 57% popusta!

  • z nakupom kupona ste si kupili pravico do koriščenja zgoraj navedenega popusta;
  • potrebno je predhodno naročilo na 041 612 467 oz. esetina@siol.net;
  • ko prejmete topQpon v svoj nabiralnik je potrebno poslati naslednje podatke (ime, priimek, naslov, št. naročenih paketov, ter kodo kupona/ov ) na mail: esetina@siol.net – s tem naročite svoj izdelek, ki ga po znižani ceni nato plačate po povzetju;
  • kakršna koli dodatna vprašanja oz. informacije na 041 612 467 oz. esetina@siol.net;
  • poštnina ni všteta v ceno;
  • veljavnost do: 31.01.2012.

Salin naravni ionizator je novost na svetovnem trgu. Je naprava, ki s pomočjo vpihovanja zraka, obogatenega s mikrokristalčki soli velikosti od 1 – 5 mikronov (pretežno natrijev klorid - 98%, 0,5 % kalcijev klorid in magnezij, 0,2 % jod in žveplo) čisti in ionizira zrak v zaprtih prostorih.

Medinal priporočajo njegovo uporabo pretežno preko noči, da bi zagotovili priporočeni dnevni čas delovanja naprave - najmanj 8 ur. Če je le mogoče pa razširite čas delovanja naprave tudi na cel dan. Salin Plus je primeren za prečiščevanja največ 150 m3 velikega prostora.

Solna terapija s Salinom je naravna terapevtska metoda, ne predstavlja nobenega tveganja in je prilagojena bivalnemu okolju. Vendar pa ni nadomestek za medicinsko zdravljenje, ampak se jo uporablja kot pomoč pri izboljšanju kvalitete bolnikovega življenja. Njena uporaba privede do zmanjšanja uporabe antibiotikov in kortikoidov ali steroidov, ter potrebnih letnih hospitalizacij in pogostnosti napadov bolezni dihal.

Podjetje

Medinal medicinsko svetovanj d.o.o.
Vodovodna cesta 99a
1000 Ljubljana

Imate vprašanje? Obrnite se na ponudnika, podatke najdete zgoraj.
Če imate vprašanje za nas, nam pišite na info@topQpon.si.