Pogoji poslovanja

Storitve, ki jih ponuja podjetje Privoščite d.o.o. prek spletne strani topQpon, so storitve upravljanja s spletno stranjo, nadzora nad finančnimi transakcijami, organizacije in posredovanja pri prodaji, ter promocija ponudb prek spletne strani.
Dejavnost Privoščite d.o.o. je omogočanje in organiziranje promocijske prodaje storitev/blaga na spletni strani topQpon.si izključno kot posrednik v imenu in za račun pogodbenega partnerja - ponudnika.

Pogoji poslovanja veljajo za vse uporabnike, ki uporabljajo spletno stran topQpon. Z registracijo uporabnik potrjuje, da je prebral, razumel in sprejel Pogoje poslovanja, Prodajne pogoje, Pogoje za sodelovanje in Izjavo o zasebnosti. V primeru, da se s temi pogoji uporabnik ne strinja, ga pozivamo, da nemudoma preneha uporabljati in dostopati do spletne strani topQpon.

Podjetje Privoščite d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbrisa kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. V kolikor uporabnik navkljub zamenjavam in izbrisom nadaljuje z uporabo spletne strani topQpon, le-ta avtomatično sprejema spremenjene pogoje. Uporabnik je odgovoren za zaščito svojih uporabniških imen in gesel, ki jih je kot uporabnik uporabil za dostop do spletne strani. Uporabnik se tudi zaveda, da lahko pride do tehničnih težav na spletni strani in da za le-te v nobeni meri ne odgovarja podjetje Privoščite d.o.o. Dolžnost uporabnika je, da uporablja spletno stran topQpon v skladu s pravili Republike Slovenije kot tudi s temeljnimi moralnimi in etičnimi načeli. Uporabnik ne sme za svoj ali tuj račun oglaševati kakršnekoli ponudbe brez predhodnega dovoljenja s strani podjetja Privoščite d.o.o., še posebej pa ne sme nagovarjati drugih uporabnikov, da se pridružijo spletnim stranem, ki so posredna ali neposredna konkurenca spletni strani topQpon.

Vsebine spletne strani topQpon so last omenjene spletne strani in so kot take zaščitene z zakonom, lahko pa se uporabijo ob dovoljenju podjetja Privoščite d.o.o. (avtorja in lastnika spletne strani topQpon), ki ima vse pravice nad dizajnom spletne strani ter vsemi tekstovnimi in slikovnimi vsebinami. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, razmnoževanje, povezovanje, prenos, objavljanje ali menjavanje vseh vsebin brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani podjetja Privoščite d.o.o.

TopQpon deluje z namenom dobre poslovne prakse, vendar v nobenem primeru ne odgovarja za morebitne prekinitve delovanja kot tudi ne za točnost informacij s strani posameznega ponudnika. Uporabnik uporablja spletno stran na svojo lastno odgovornost. To se nanaša na morebitno nastalo škodo kot posledico napake, brisanja, prekinitve, računalniškega virusa, okvare, počasnega delovanja ali prekinitvijo dostopa do svetovnega spleta, krajo, prekinitvijo pogodbe, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom ali kakršnokoli drugo obliko zlorabe dobre poslovne prakse.

Podjetje Privoščite d.o.o. nadzoruje vse dodane vsebine, predvsem pa tiste, ki so dodane s strani uporabnikov z namenom zagotavljanja varnosti, poštenosti in spoštovanja načel, danih s strani Republike Slovenije. Skladno s tem si podjetje Privoščite d.o.o. pridržuje pravico po umiku katerekoli vsebine, uporabniškega računa in dostopa, ne da bi o tem morala obvestiti uporabnika. Uporabnik soglaša, da so vse interaktivne vsebine, še posebno pa izmenjava sporočil preko e-pošte, komentarjev na spletna strani, foruma ali kateregakoli drugega načina interaktivnosti, javnega značaja in torej brez statusa zaupnih informacij. V skladu z zadnjim stavkom ima podjetje Privoščite d.o.o. pravico nadzora nad vsemi oblikami izmenjave podatkov brez predhodnega obvestila uporabnika ali njihovega dovoljenja. Podjetje Privoščite d.o.o. v nobenem primeru ne odgovarja za dodane vsebine s strani uporabnika na spletni strani topQpon. Z objavo komentarjev, sporočil in drugih vsebin na spletna stran, uporabnik soglaša, da le-te podjetje Privoščite d.o.o. lahko uporabi v namen oglaševanja, promoviranja, raziskave trga ali druge pravno dovoljene namene.

Podjetje Privoščite d.o.o. ni odgovorno za morebitni strošek ali škodo, narejeno na podlagi uporabnikovega koriščenja informacij na spletni strani topQpon.

Uporaba spletne strani topQpon je prepovedana za vse osebe, mlajše od 14. leta starosti.

Spletna stran topQpon se zavzema za sporazumno reševanje vseh sporov. V kolikor to ni mogoče, je pristojno sodišče v Ljubljani.

Z registracijo oz. odprtjem uporabniškega računa na spletni strani topQpon uporabnik sporoča, da je v popolnosti prebral, razumel in sprejel Pogoje poslovanja in Prodajne pogoje, Pogoje za sodelovanje in Izjavo o zasebnosti ter podatke o varnosti.

Oblike ponudb, postopek nakupa, načini plačila in cene

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta in koncepta poslovanja se ponudbe na spletni strani dnevno spreminjajo. Vsak dan vam bomo ponudili več ponudb, med katerimi se boste lahko odločali.

Objavljene cene (z vključenim ddv-jem, v kolikor je ponudnik davčni zavezanec) so akcijske cene ponudnika storitve. Ponudnik storitve zagotovi popust na dnevno ponudbo dogovorjeno s podjetjem Privoščite d.o.o. Cena dnevne ponudbe je določena v skladu s pisnim dogovorom s ponudniki storitev. TopQpon ni odgovoren za morebitne napake ali odstopanja od cen ponudnika storitev. Po izteku akcijske ponudbe na spletni strani objavljena cena ponudbe (po znižani ceni) ne velja več. Prav tako po izteku ponudbe na spletni strani ni več mogoče kupiti topqpona za ponudbo, ki se je že iztekla. Uporabniki lahko koristijo popust izključno in samo z nakupom topQpona.

Z nakupom ponudbe in s tem pridobitvijo topQpona, si uporabnik KUPI PRAVICO DO KORIŠČENJA POPUSTA, ki je predstavljen znotraj posamezne ponudbe, znižano ceno pa plača neposredno ponudniku. Vse znižane cene vsebujejo DDV. TopQpon predstavlja opcijo s katero ob nakupu pridobite možnost koriščenja popusta. TopQpon je možno stornirati v zakonsko predpisanem roku 14. dni od dneva nakupa.

Uporabnik ob nakupu prejme kupon (v nadaljevanju topQpon), katerega unovči pri ponudniku storitev. Unovčenje v tem primeru pomeni, da si je s topqponom zagotovil znižano ceno ponudbe, ki jo nato plača ponudniku. Kupon je, glede na izbran način plačila, uporabniku posredovan prek profila, ki si ga ustvari ob prvem nakupu s postopkom REGISTRACIJA. Ob vsakem naslednjem nakupu uporabnik opravi samo PRIJAVO na spletni strani z elektronskim naslovom in geslom, ki si ga je izbral ob registraciji.

Privoščite d.o.o. ne odgovarja za izvedbo in kakovost storitve/izdelka ponudnika storitev. Prav tako ne odgovarja za morebitne pritožbe ali posledice, ki bi lahko nastale, ko uporabnik koristi kupljen topqpon za izbrano storitev/izdelke pri ponudniku storitev. Za izvedbo storitev/izdelkov in s tem povezanimi morebitnimi pritožbami, je v celoti odgovoren ponudnik storitve.

Načini plačila topQpona

  • z neposrednim nakazilom na račun upravitelja spletne strani (Privoščite d.o.o.) – na tak način si lahko uporabnik kupi samo KRONE (t.i. kredite točke);
  • s kreditnimi karticami, ki so navedene na spletni strani topQpon;
  • prek elektronskega bančništva, kot je navedeno na spletni strani topQpon;
  • z Moneto.

TopQponi so uporabniku dosegljivi vsak trenutek povsod po spletu v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi.

Vračila

V primeru vračila sredstev, kjer se je za vračilo odločil kupec, vam pri vračilu sredstev odštejemo naš strošek vračila v višini 0,85€ (oz. po trenutnem ceniku Banke Koper).

Postopek nakupa

Za nakup ponudbe na topQponu je potrebna registracija uporabnika, s čimer si ustvari profil, kamor se nato shranjujejo kupljeni topQponi. Vsak uporabnik, ki se registrira na spletno stran topQpon, je avtomatsko prijavljen tudi na e-obveščanje. Uporabnik si nato sam izbere mesta, katerih ponudbe želi prejemati prek selekcioniranja e-obvestil.

Po registraciji uporabnik izbere način plačila in izvede nakup. Takoj po nakupu najde kupljeni topQpon v svojem profilu. Unovči ga lahko pri ponudniku po pogojih, ki so navedeni na posameznem kuponu in so tudi dogovorjeni s ponudnikom, v času veljavnosti kupona.

Da določena dnevna ponudba uspe, se mora zanjo odločiti minimalno število ljudi. Vsaka dnevna ponudba ima lahko določene posebne pogoje glede minimalnega števila udeležencev, maksimalnega naročila in plačila kuponov glede na posameznega uporabnika in trajanja ponudbe. Če ponudba ne uspe, se vplačila za topQpone vrnejo kupcem.

Na spletni strani topQpon je objavljeno dejansko število prodanih kuponov. Rezervacija pomeni samo »namen nakupa« (uporabnik je kliknil »kupi popust«, ni pa dejansko izvedel nakupa) in se ne šteje za nakup. Uporabnik dobi pravico do popusta samo z dejanskim nakupom topQpona s plačilnimi sredstvi, ki so navedena na spletni strani.

IZJAVA O ZASEBNOSTI

Izjava o zasebnosti (v nadaljevanju: Izjava) se nanaša na vse podatke, ki jih je uporabnik vpisal na spletno stran topQpon in so posledično shranjeni v bazi podatkov podjetja Privoščite d.o.o..

Podatki so razdeljeni na osebne in neosebne. Podjetje Privoščite d.o.o. kot ponudnik promocij na spletni strani topQpon vlaga ogromno svojega znanja in dela v zaščito uporabnikove zasebnosti. Da bi lahko bolje razumeli, katere podatke koristimo in na kakšen način, prosimo pozorno preberite Izjavo.

Podatki osebnega značaja: ime in priimek, elektronski naslov, telefonska številka in morebitni ostali podatki v primeru nagradnih iger. Pri nakupu storitve/blaga vpišete: številko kreditne kartice, datum veljavnosti, CVC kodo in ostale od vas zahtevane podatke. V nasprotnem primeru nakup ni mogoč. Pri navedbah podatkov je dodan tudi opis, ki nakazuje nujnost vpisa določenega podatka. Sistem vam, v kolikor podatkov, ki so nujni, niste oz. ne boste vpisali, nakupa storitve/blaga ne bo omogočil. Zahtevani podatki so namenjeni izključno potrebam poslovanja podjetja Privoščite d.o.o., pridružujemo pa si pravico posredovanja podatkov banki, ponudniku, pri katerem boste storitev/blago koristili ali katerikoli tretji, z zakonom določeni instituciji.

Podjetje Privoščite d.o.o. prek spletne strani topQpon pošilja e-sporočila po e-pošti na dva načina.

  1. Sporočila, ki se nanašajo na uporabnikovo koriščenje spletne strani v obliki: prijave, zahteve ali vprašanja, povezanega z nakupom storitve/izdelka. Odjava od takega načina prejemanja e-sporočila ni možna.
  2. Sporočila, ki se nanašajo na oglaševanje storitev/blaga, se pošiljajo vsem, ki so se prijavili na prejemanje masovnih e-sporočil (novic, akcij, dogodkov). V kolikor kot uporabnik ne želite prejemati tovrstnih sporočil, vas naprošamo, da nam pošljete elektronsko pošto z zahtevkom po umiku na naslov info@topQpon.si in vsak delovni dan bomo v roku 24 ur vašim zahtevam ugodili.

Zaradi sistema spletnih strani vam ne moremo v popolnosti zagotoviti varnosti podatkov, prenešenih na ali s spletne strani topQpon in zato nismo odgovorni za zlorabe, povzročene s strani tretjih oseb. Podatki, vnešeni na spletna stran topQpon, so dostopni vsem uporabnikom ali tretjim osebam in se zato lahko brez vašega vedenja prenesejo na druge spletne strani, za kar pa ne more odgovarjati podjetje Privoščite d.o.o..

Izjava se nanaša na koriščenje uporabniških podatkov na spletni strani topQpon in ne na spletni strani naših ponudnikov, saj imajo oni svoje Izjave. Podjetje Privoščite d.o.o. v nobenem primeru ne odgovarja za delo drugih, zato vam svetujemo, da pred uporabo drugih spletnih strani pazljivo preberete njihove izjave. V primeru, da imate kakršna koli vprašanja, povezana z zasebnostjo podatkov ali želite vpisane podatke, ki ste jih vpisali na spletno stran topQpon, spremeniti, vam svetujemo, da nam pošljete elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi informacijami na naslov: info@topQpon.si.

Z registracijo uporabniškega računa na spletni strani topQpona se smatra, da je uporabnik v celoti prebral, razumel in sprejel Prodajne pogoje, Pogoje za sodelovanje, Pogoje poslovanja, podatke o varnosti uporabe spletne strani/plačil in to Izjavo.

VARNOST PODATKOV

Podjetje Privoščite d.o.o. varuje osebne podatke kupcev, saj zahteva le podatke, ki so nujni za uspešno vodenje: kupce obvešča o namenih koriščenja, daje možnost izbora namena za informiranje kot tudi možnost izbora koriščenja podatkov v marketinške namene. Vsi podatki so skrbno varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo za dobro opravljanje svojega dela. Vsi zaposleni v podjetju Privoščite d.o.o. kot tudi njihovi ponudniki so odgovorni za upoštevanje načel zasebnosti posameznega kupca oz. uporabnika spletne strani topQpon.

VARNOST PLAČIL S KREDITNIMI KARTICAMI

Vse transakcije potekajo prek Payment Gateway sistema, ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta. Nikjer na naši spletni strani se NE zapišejo ali shranijo podatki vaših kreditnih kartic!

Kako lahko to preverite? Enostavno. Ob vsakem nakupu morate namreč vedno znova vnesti številko vaše kreditne kartice prav zato, ker se številka nikamor ne shrani. Sicer vam bo šlo to včasih “na živce”, vendar vedite, da je tako bolje za vas in hkrati za nas. Ne želimo namreč, da bi prišlo do kakršnekoli zlorabe zaradi uporabe kartic.

VARNOST IN KAKOVOST STORITEV

Poleg finančne varnosti, ki vam jo zagotavlja topQpon, vas zagotovo zanima, ali je ponudba, ki vam jo vsakodnevno priporočamo, dobra. Ponudbe, ki jih objavljamo, so preverjene in že dobro poznane ter na dobrem glasu. Tudi vsa nova podjetja, ki šele začenjajo s svojim poslom, si bodo maksimalno prizadevala ustreči vsem vašim zahtevam in vas obdržati kot svojega rednega kupca. Zagotovo pa ste z nakupi pri nas lahko prepričani, da ne kupujete “mačka v žaklju”, kot radi rečemo.

USTREZNOST IZDELKA OZ. STORITVE

Informacije o posameznih izdelkih/storitvah so zagotovili ponudniki, zato podjetje Privoščite d.o.o. ne odgovarja za resničnost podatkov, objavljenih pri opisu posameznih izdelkov/storitev.

Podjetje Privoščite d.o.o. si prizadeva, da fotografije, objavljene poleg izdelka/storitve, predstavljajo realno sliko izdelka/storitve. Še vedno pa je možno, da je percepcija posameznega izdelka/storitve prek fotografije drugačna, kot je lahko kasneje pri fizičnem stiku z izdelkom/storitvijo.