Kreditne točke - KRONE

Ker vemo, da vas stane prav vsak nakup s položnico (kar pri nižjih zneskih lahko nanese zelo veliko), smo se odločili, da vam ponudimo KRONE.

To pomeni, da boste z enkratnim vplačilom lahko HITRO IN ENOSTAVNO naložili sredstva v svoj profil, vse nadaljnje topQpone pa boste lahko plačali iz KRON. Hitro, lažje, ceneje in bolj enostavno.

A to še ni vse! Vaše vplačilo KRON bomo tudi nagradili!

Pri vplačilu:

20 € boste prejeli v vaš profil 21 kron;
40 € boste prejeli v vaš profil 42 kron;
60 € boste prejeli v vaš profil 63 kron;
80 € boste prejeli v vaš profil 84 kron;
100 € boste prejeli v vaš profil 105 kron;
200 € boste prejeli v vaš profil 212 kron!

Prihranite večkrat in si privoščite še več! Izognili se boste visokim provizijam za plačila položnic/nalogov, dobili pa boste kar nekaj kron več!

Če boste našo spletno stran priporočili tudi prijateljem, boste ob prvem nakupu vašega prijatelja ponovno NAGRAJENI s kronami, ki jih bomo dodali v vaš profil. Ob prvem plačilu vašega prijatelja boste v svoj profil prejeli dodatne KRONE v višini kar 2€! Se splača, kajne?

In tudi to še ni vse! Če boste v enem mesecu kupili več različnih topQponov in bo skupna vrednost nakupa v enem mesecu znašala minimalno 50€, vam bomo ponovno za nagrado v vaš profil naložili 2€!

Opomba: plačilo KRON je možno samo prek univerzalnega plačilnega naloga SEPA. S kreditno kartico si ne morete naložiti kron!

Kron ni možno pretvoriti nazaj v denar, uporabite pa jih lahko izključno in samo za nakup topQponov na spletni strani topQpon.

Krone je potrebno izkoristiti v roku enega leta od dneva, ko bodo naložene v vaš profil.