Kako deluje topQpon?

Kako deluje topQpon? Vsakodnevni popusti nepozabnih ponudb vse do 90% ugodneje!

Vsak dan vam topQpon kot PRVA tovrstna spletna stran v Sloveniji zagotovi ekskluzivne, izjemne, edinstvene in neponovljive ponudbe z najugodnejšo možno ceno v Sloveniji in popustom do 90 %!

Po uspešnem nakupu (prejetem plačilu) kupec prejme topQpon kupon v svoj profil, s katerim ima PRAVICO do dogovorjenega popusta v posamezni ponudbi. Kupon je unovčljiv v času, ki je naveden v opisu posamezne ponudbe.

TopQpon vam zagotavlja le koriščenje s posamezno ponudbo dogovorjenega, tudi do 90% popusta. Znižano ceno, ki smo jo ekskluzivno priskrbeli samo za vas znotraj posamezne ponudbe, pa boste plačali pri ponudniku ob unovčenju topQpona.

Torej – uživajte v zares mega ponudbah, bodite prvi, ki boste za svoje užitke plačali veliko manj kot drugi. Vendar bodite radodarni. Zaupajte našo spletno stran vsem vašim znancem, prijateljem, sorodnikom in tudi njim privoščite užitke po najugodnejši možni ceni v Sloveniji – s topQponom!

Vsak topQpon vsebuje posebno, unikatno identifikacijsko številko (kodo), s katero bo seznanjen tudi ponudnik, ki vas že pričakuje.

Trajanje ponudbe na topQponu je različno, a nikoli krajše od 24 ur. Na topQponu resnično lahko kupujete BREZ TVEGANJA (Risk free), saj s topQponom kupite le dogovorjeni, najboljši popust v Sloveniji, ponudbo po znižani ceni pa plačate šele takrat, ko se odločite kupon unovčiti (seveda v času veljavnosti)! In to je lahko tudi čez dva ali tri mesece, celo pol leta…

V vsaki ponudbi bo določeno tudi število topQponov, ki jih sme kupiti ena oseba, zato za topQpon povejte tudi svojim prijateljem, znancem, skratka vsem, za katere bi želeli, da so deležni najugodnejših popustov in kakovostnih storitev. Hvaležni vam bodo!

Da ne boste vsakokrat plačevali majhnih zneskov na poštah, elektronskih bankah ipd, ter za majhna plačila plačevali visoke provizije poštam in bankam, vam predlagamo, da si naložite sredstva v svoj profil in prihranite čas in denar, pa še zaslužite lahko! Torej kupite KRONE. Sicer lahko več različnih kuponov plačate po enih podatkih in plačilo združite preko enega Univerzalnega plačilnega naloga. V tem primeru nam na info@topQpon.si sporočite, katera plačila ste združili, saj moramo tako plačilo rešiti ročno in se šele nato vaši topQponi aktivirajo.