O nas

Spletna stran topQpon je nastala pod okriljem podjetja Privoščite d.o.o. z namenom zbliževanja kupcev in ponudnikov na področju alternativnega spletnega nakupovanja in oglaševanja.

Je PRVA tovrstna spletna stran v Sloveniji.

TopQpon je korak naprej že ustaljenemu spletnemu nakupovanju po posebnih, akcijskih cenah. TopQpon je naprednejši, saj lahko objavlja zagotovo daleč najugodnejše ponudbe na tržišču, uporabnik pa si lahko za zelo nizko in ugodno ceno kupi topQpon in tako pridobi pravico do koriščenja popusta.

TopQpon ne ponudi ponudbe po znižani ceni, pač pa priskrbi najugodnejšo možno ponudbo, pri čemer uporabnik z nakupom topQpona pridobi PRAVICO DO KORIŠČENJA POPUSTA, ki je dogovorjen in predstavljen v posamezni ponudbi. Predstavljeno znižano ceno ponudbe nato plača ponudniku ob koriščenju topQpona.

Bistvo moči spletnih nakupov na topQponu je v naših kupcih in poslovnih partnerjih. Zadovoljstvo obeh je namreč močno odvisno od ponudbe in uspelih nakupov. Vse to seveda dosegamo složno: skupina kupcev je tista, ki doseže, da naši poslovni partnerji ponudbe ponujajo po najnižjih možnih cenah. Na spletni strani topQpon kupcem omogočamo popuste do 90%, poslovnim partnerjem pa s tem ponudimo edinstveno alternativno spletno oglaševanje v korelaciji s povečano prodajo. Kot bi rekli naši stari očetje: »V slogi je moč«.

Naš poslovni pristop je osredotočen predvsem v oblikovanje edinstvenega spletnega oglaševalskega koncepta za vsako stranko in akcijo posebej. Pri tem zagotavljamo izvedbo v dogovorjenem času in z dogovorjenimi pogoji. Delujemo z namenom ustvarjanja, interakcije in mobilnosti.

Inovativni pristopi, veliki popusti in povečanje prodaje našim poslovnim partnerjem so le eni izmed mnogih dejavnikov, zaradi katerih iz dneva v dan rušimo visoke meje, ki smo si jih postavili. Smo najhitreje rastoča konkurenca trenutno še vodilni konvencionalni obliki nakupov.

VIZIJA

Kot zanesljivi poslovni partnerji, uporabniku prijazni in ekološko osveščeni posredniki, nenehno izboljšujemo poslovne prakse, ponudbe in ostale naše storitve. Za prvi cilj smo si zadali postati najboljši v alternativnem spletnem oglaševanju in nakupovanju na področju Slovenije.

Podjetje Privoščite d.o.o. kot lastnik spletne strani Privoščite.si in topQpon.si je že dokazalo, da je vredno zaupanja, saj je prej kot v letu dni s kakovostno ponudbo in uporabniku prijazno spletno stranjo postala najboljša spletna stran na področju skupinskega delovanja.

S stalnim vzdrževanjem dobrih poslovnih odnosov ter vlaganjem v razvoj in načine oglaševanja, verjamemo, da lahko dvignemo trenutne standarde spletnih nakupov in poslovne komunikacije na povsem novo raven. Našim uporabnikom tako nudimo nepozabno doživetje pri nakupovanju z neverjetnimi popusti. TopQpon bo zagotovo postavil nove mejnike brezskrbnega spletnega nakupovanja.

POSLANSTVO

Naš bistveni cilj je: s skupinskimi nakupi omogočiti našim uporabnikom kvalitetnejše življenje z nižjimi stroški, približati ciljno skupino našim poslovnim partnerjem ter s tem prispevati k njihovemu trenutnemu in dolgoročnemu uspehu, z atraktivnostjo, inovativnostjo in našo odzivnostjo pa omogočiti sožitje naših uporabnikov s poslovnimi partnerji.